Sådan tjener du mere med Mad Til Mig

Sådan tjener du flere penge med Mad Til Mig

Der findes et væld af bestillingssystemer til pizzeriaer, restauranter, burgerbarer, bagelshops og sushi restauranter. Vi ved godt, hvor uoverskueligt det kan være, men hvad hvis vi fortæller dig, at dine kunder finder dig på grund af dig. Det er ikke dit bestillingssystem, der bringer dig 90 % af dine kunder. Det er din gode mad, der skaber vedvarende kunder.

Dine kunder leder efter dig, fordi de kender dig

Når en kunde går ind på de meget populære bestillingssystemer, så er det ikke, fordi de bedst kan lide det bestillingssystem. Så er det, fordi de ved, du er dér. I 90 % af tilfældene bestiller folk hos dig, fordi de allerede kender din restaurant, og kan lide din mad.

Du tænker sikkert, at det er vigtigt at være med hos en af de store spillere på markedet. Dem kender folk jo… men det vigtigste er faktisk, at folk kender dig. De store spillere på markedet tager mellem 15-35 % i gebyr på hver ordre. Derfor mener vi, at det er værd at prøve noget andet også, inden man tager den endelige beslutning.

Mange af vores kunder i Mad Til Mig har valgt at ligge alle de store på hylden og satse kun på os. Og det har de alle fået meget ud af.

Hvordan gjorde de det?

De startede med at beholde de bestillingssystemer, der er mest populære, og hver gang en kunde bestilte fra dem, så fortalte de om Mad Til Mig og spurgte kunden, om de ikke gerne ville bestille fra deres nye bestillingsside Mad Til Mig. Tit gav de også rabatkort med 10-20 % rabat med maden, så kunden næste gang fik lyst til at bestille via Mad Til Mig. På den måde fik de kanaliserede deres kunder hen på denne meget billigere platform, hvor restauranten selv tjener flest penge. Som det altid burde være.

Behold flere af dine egne penge

I løbet af noget tid var så mange af deres kunder gået over til Mad Til Mig, at de kunne opsige de systemer, der tager 15-35 % i gebyr af hver ordre, og kun køre med Mad Til Mig.

Overraskede os rigtig meget!

Der kommer endnu flere ordrer gennem vores site – og samtidig blev det næsten 500 % billigere.

Josef Taleb
Pizzaria Sole Mio, Nykøbing Mors

Vores omsætning er steget

Kundeservicen er tip top og vores omsætning er steget efter vi fik Mad Til Mig-systemet.

Jamal Salim Atrach
Pizza Pizza, Brønderslev

Du kan få dine kunder til at bestille, der hvor du ønsker

Dine kunder er vilde med dig og din restaurant. Det er derfor, de kommer igen. Derfor vil de lytte til dig, hvis du beder dem om at bestille fra Mad Til Mig, fordi du beholder flere af dine egne penge. De vil gerne have, at du bliver ved med at have åbent og det gør du nemmest, når du beholder så mange af dine egne penge som muligt.

Mange af dine kunder søger direkte på dig på Google. Her har du muligheden for at bestemme, hvor dine kunder bestillinger igennem. Derfor er det vigtigt at have en Google My Business, som er et visitkort for din virksomhed på Google. Her kan du sætte et link ind til din Mad Til Mig bestillingsside, så dine kunder begynder at bestille derigennem. Vi kan også gøre det for dig.

Vælg os – Fordi vi arbejder sammen med dig og arbejder for dig

Hos Mad Til Mig er vi til for dig. Det koster altså ikke ekstra at lave små ændringer i dit menukort, at få butikken lukket online eller at ringe os op, når du har brug for hjælp. Vi udbetaler din indtjening hver 5. hverdag, så du altid har pengene på kontoen.

Det koster 0 kr. at komme i gang

Vi tager ikke penge for noget, når du starter hos os. Du betaler først, når du får en ordre igennem vores system. Du kan altså have vores bestillingssystem og kun betale et meget lavt gebyr pr. ordre hos os. Mad til Mig sparer ofte vores kunder 5-20 % på gebyret pr. ordre.

Vi ejer terminalen, så du ikke behøver betale for den. Vi låner dig den gratis. Hvis noget går galt med terminalen og den har brug for reparation, en reservedel eller ombytning, så klarer vi også det.

Vi sender en af vores konsulenter ud og hjælper dig med at installere systemet, og viser dig, hvordan terminalen fungerer, så du er godt rustet, når du skal i gang. Har du spørgsmål efterfølgende, er vores support altid åben for dig.

Vi hjælper dig med at komme i gang

Helt gratis laver vi opslag for dig på Facebook, så vi kan få flere til at bestille mad. Ønsker du at betale lidt ekstra, vil vi også gerne lave Google Ads for dig, så vi kan tiltrække en masse nye kunder til din forretning også.

Merchandise deler vi også gerne ud. Det kan være både t-shirts, klistermærker til bilen og vinduet, rabatkort, flyers m.m. Lige det der skal til for, at din forretning kan lykkedes godt med Mad Til Mig.