Når du bestiller mad via Mad Til Mig, kan du nyde flere fordele

Mad Til Mig ønsker at forbedre online bestilling og skabe et online restaurantmiljø i Danmark med fokus på god kundeservice.

Billede af pomfritter.

Samme udvalg som hos din lokale restauratør

Vi arbejder tæt sammen med restauranterne, og opdaterer menuerne løbende. Derfor er menuen altid den samme som hos din yndlingsrestaurant. Hos Madtilmig.dk tilbyder vi et stadigt voksende antal af lokale pizzeriaer, restauranter og caféer.

Hos os bliver din pizzamand ikke snydt

Til forskel fra andre bestillingsportaler drukner din lokale take-away restauratør ikke i gebyrer, tvungne kampagner og prisreguleringer. På denne måde undgår du også, at din mad koster mere for at dække udgifterne.

Du støtter lokalt

Når du bestiller pizza, burger m.m. via Madtilmig.dk, kan du hjælpe med at støtte dit favorit pizzeria, restaurant eller café, og hjælpe dem med at tjene flere penge pr. ordre, uden du skal lægge en krone ekstra. Madtilmig.dk er en platform, der gør det nemt for små lokale restauranter at nå ud til en større kundebase, og øge deres omsætning.

Vores ambition

Vi vil gerne forbedre online bestilling, og skabe et online restaurantmiljø i Danmark, hvor du kan finde og bestille mad fra din yndlingsrestaurant på en nem og bekvem måde – uden at det skal koste det osten ud af pizzaen (eller det hvide ud af øjnene) for din pizzamand.

Ved at bestille mad via Madtilmig.dk støtter du således din lokale restaurant og hjælper dem med at tjene flere penge pr. ordre. Dette holder deres priser nede, da de ikke skal dække tabt fortjeneste, og derfor skal du ikke betale ekstra for din mad. Det er en win-win situation for både dig og restauranten.

God kundeservice

Når problemer opstår, forpligter vi os til at hjælpe vores restauranter til at få god, ordentlig og hurtig kundeservice, når uheldet er ude. Vi stræber efter at gøre online bestilling så nem og problemfri som muligt, så du kan bestille din mad hurtigt og enkelt.